Velkommen til Bytorvet - Byens Plads

En flot og hyggelig plads er genopstået, den skal vi bruge og nyde - men vi skal også passe på den, meningsløs hærværk skal ikke ødelægge den igen. Pladsen er blevet genskabt ved hjælp af frivillig, ulønnet arbejdskraft og med midler fra Beboerforeningen. Kommunen har vist velvilje og ydet stor hjælp ved indretning og især ved renovering af toiletbygningen. Det er et lokalt hold som står for rengøring af toilettet.

Uden frivillige kræfter havde vi ikke denne dejlige plads lige midt i vores hyggelige lille by. 


😀 😀 😀

Rengøring og vedligehold af toiletbygning -Lokumsudvalget:

Ingrid Jensen
Ingeborg Kær
Ole Rasmussen
Jenny Gregersen
Robert Larsen 
Anders Larsen
Poul-Erik Frederiksen


 Så blev pladsen indviet og på trods af det blæsende vejr blev det en rigtig fin aften med stort besøg af små og store. Den store tilslutning glædede bestyrelsen og de frivillige hjælpere, som havde lagt et stort arbejde forud.

Hyggeligt og vellykket blev det og det gav også et pænt økonomisk tilskud til formålet, nemlig at indsamle midler til indkøb af nye stole og borde til Beboerhuset.

Det er igen blevet "Byens Plads" hvor både børn og voksne kan hygge sig. Det er også en plads som vi kan være bekendt at vise frem og kan håbe at fremmede, især de mange turister på cykel, som kommer igennem Ræhr vil benytte den til et lille hvil, især nu hvor toiletbygningen er renoveret og brugbar. Nu mangler der bare en lille kiosk, så var det helt perfekt !! 🤩

Se evt. fotos i albummet .....